Koncerter, shows, events og festivaler - send dem live!

 

Din koncert på internettet, lydmixet, redigeret og klippet professionelt – alt imens, at koncerten er i gang... Lyder det som en drøm? CLSS opfylder drømmen!

 

Hos CLSS finder du markedets bedste live streaming af koncerter, shows, events og festivals til en rigtig fornuftig pris.

 

 

Professionelle og kompetente folk bag din live streaming

 

Ved roret af CLSS står Søren Pingel, som gennem hele sin professionelle karriere har arbejdet med teknik og udsendelser – især for TV2. Søren ved, hvordan din event, dit show, koncerten eller festivalen skal filmes, han forstår at zoome ind på de skarpeste vinkler og redigere det hele, mens I er live og online.

 

Brug Søren Pingels ekspertise og lad CLSS hjælpe dig til at nå det publikum, du ønsker at nå med din event.

 

 

Broadcast møder og del alle events

 

Om det er en teambuilding event, der skal broadcastes og gemmes, en firmafest, der holdes på forskellige adresser landet over, en koncert, som alle dem, der ikke kunne komme, skal opleve live, eller noget helt andet du vil live streame og dele med andre, så klarer CLSS opgaven for dig.

 

CLSS har også stor erfaring i live streaming af festivaler, sportsevents og pressemøder, og klarer opgaven for dig, uanset hvor i Danmark du har brug for at live streame fra.

 

 

Book et uforpligtende møde med CLSS, og hør mere om, hvordan live streaming af din næste koncert eller event bliver en sikker fremtidsinvestering for dig.

 

 

Book gratis møde med CLSS HER